אטרקציות בתל אביב והרצליה

אזור המרכז – תל אביב, יפו והרצליה, שופע באטרקציות ודברים שאפשר לעשות עם הילדים, עם כל המשפחה, כזוג או לבד לגמרי. תל אביב הרב-גונית והמוכרת כבירת התרבות של ישראל כוללת כמה מן נקודות העניין המפורסמות ביותר בארץ הקודש. מוזיאון  ארץ ישראל, נמל יפו, חופי הים של תל אביב ועוד מגוון מקומות מרתקים בעיר הלבנה שיספקו לכם חופשה אורבנית מלאת אדרנלין ועניין. בעמוד זה אספנו עבורכם מגוון אטרקציות בתל אביב החל מהמובילות והפופולאריות ביותר ועד המיוחדות והחבויות ברחובות תל אביב הקסומים.

אטרקציות מקומיות

תמונת נמל יפו

אטרקציות מובילות בתל אביב

לפני שנצלול אל תוך עולם החוויות, המראות והתרבות שיש לעיר הלבנה להציע, ארזנו עבורכם את האטרקציות המובילות בתל אביב שפשוט אי אפשר לוותר עליהן.

בכל עיר גדולה בעולם יש אטרקציות שאם לא ביקרתם בהן, לא תוכלו "לעשות וי" ולהגיד שהייתם בה: מגדל אייפל בפריז, פסל החירות בניו יורק או הביג בן בלונדון. תל אביב אינה שונה מהערים הגדולות בעולם וגם בה תוכלו למצוא אטרקציות מובילות, שלא ניתן להגיד כי באמת ביקרתם בתל אביב אם לא חוויתם אותן.

 

יפו העתיקה ונמל יפו

את ההיכרות עם תל אביב מומלץ להתחיל דווקא עם העיר הצמודה אליה והחלק העתיק ביותר שבה – יפו העתיקה. אפשר להצטרף לאחד מהסיורים הנערכים במקום או לטייל באופן עצמאי. ישנם מקומות רבים שכדאי לא לפספס בטיול: ללכת לאורך הסמטאות העתיקות והצרות דוגמת סמטת המזלות על חנויות האמנים שבה, לשבת באחד מבתי הקפה הסובבים את כיכר קדומים ומזרקת המזלות, לבקר בגן הפסגה ובפסל האמונה שבו, להשקיף על סלע אנדרומדה ועל תל אביב המודרנית או לבקר בכנסיית סנט פטר ולראות את עושר הקישוטים שבה וכמובן לרדת לנמל יפו המשמש היו כנמל סירות דייג בעיקר שעל חופו בתי קפה, גלריות וחנויות.

 

לאחר הסיור בינות הסמטאות העתיקות כדאי להמשיך לנקודת חובה נוספת: מגדל השעון והכיכר סביבו – הלב הפועם של יפו. שוק הפשפשים הסמוך הוא מקום מצוין להירגע מהסיור עם פיתה טובה ממאפיית אבולעפיה, או כוס קפה מהבילה מאחד מבתי הקפה באזור. בסביבת שוק הפשפשים, אל תוותרו על אחת האטרקציות החדשות בתל אביב – יפו אקספרס. נסיעה ברכבת וירטואלית ברחבי העיר יפו העתיקה - מסע קסום בזמן  באמצעות מציאות מדומה.

 

נווה צדק

אחרי הביקור ביפו העתיקה, הגיע הזמן לעבור לשכונה היהודית הראשונה מחוץ לחומותיה של יפו – שכונת נווה צדק. סיור בין הבתים הקטנים והמיוחדים שבשכונה משרה את האווירה היצירתית המיוחדת השוררת כאן. לאורך השנים גרו במקום אמנים רבים והטביעו בה את חותמם. מרכזי תרבות דוגמת מרכז סוזן דלל ומוזיאון נחום גוטמן, ע"ש הצייר והסופר שגר בשכונה תורמים רבות לשכונה ולצביונה המיוחד. בסוזן דלל מתקיימים פסטיבלים והופעות מוזיקה לעתים קרובות. בשכונת נווה צדק מסתתר נתח משמעותי מההיסטוריה של תל אביב. ביתו של אהרון שלוש מייסד השכונה או ישראל רוקח – מראשי העיר הראשונים שבנה בית מפואר כאן. חורבות ראינוע עדן שהיה לב וראש גאוותן של השכונות החדשות – נווה צדק ולאחר מכן אחוזת בית שהפכה ברבות הימים להיות תל אביב. בשכונה, בית הספר לבנים ולבנות שחינכו בשתי שפות שונות. כיוון שהלימודים בבית הספר לבנות התקיימו בעברית, רבים כגון נחום גוטמן או משה שרת, רה"מ השני בישראל – התחנכו דווקא בבית הספר לבנות בשכונה. בית מפורסם אחר באזור הוא בית אבולעפיה בו גר בצעירותו ש"י עגנון. העוזר הערבי שאימץ את השם לפני שעזב את בית המשפחה לימים פתח מאפייה ביפו, ידועה עד היום. מלבד סיור בסוזן דלל ובסמטאות הציוריות של השכונה, כדאי לשבת לשתות קפה, ללקק גלידה, לחפש ידוענים ולקנח במתחם התחנה על שלל בתי הקפה והמסעדות שבה.

 

שוק הכרמל ונחלת בנימין

אי אפשר לדבר על אטרקציות בתל אביב בלי לדבר על שוק הכרמל ועל נחלת בנימין. שוק הכרמל, מהווה חווית מיני ישראל של הנוף האנושי כאן. האנשים והדוכנים אולי אינם מוקטנים או בובתיים, אך הם מייצגים את הגוונים השונים בחברה התל אביבית. לצד דוכני ממתקים מסורתיים ניתן לגלות דוכני אוכל רחוב טרנדי ומיוחד וכמה מטרים מחנויות כלי בית הכל בשקל אפשר ליהנות מיצירות אמנים למכירה בדוכנים הנפתחים מידי שלישי ושישי בנחלת בנימין הצמודה. בערב המקום הופך משוק סואן למרכז חיי לילה תוססים עם ברים ופאבים עד אחרון הלקוחות. השוק הקיים מאז שנות העשרים של המאה הקודמת הוא אחד מציוני הדרך החשובים בהתפתחות העיר הלבנה.

 

שדרות רוטשילד ורחבת הבימה

שדרות רוטשילד, השדרה המרכזית בליבה הפיננסי של תל אביב, היוותה מרכז לאישים פוליטיים ואירועים היסטוריים רבים, בינם הכרזת המדינה. השדרה היא אחת מחמשת הרחובות הראשונים בעיר. מאז שנות התשעים השדרה עוברת התחדשות ורבים מהבתים מוחלפים ברבי קומות ומגדלי עסקים. חלקם של הבתים עובר שימור, בייחוד אותם הבתים בסגנון הבאוהאוס שאפיין את הבנייה באותה התקופה: בתים לבנים עם מרפסות פתוחות, חלונות גדולים וגג שטוח שנועד לכל השכנים. מרכז השדרה כולל טיילת שבה ניתן לסייר וליהנות מהבתים המשומרים, מגינות חמד לאורכה של השדרה, מהקיוסק הראשון בתל אביב, מפסיפס תולדות תל אביב של נחום גוטמן, מוזיאון היכל העצמאות, ביתו של מאיר דיזינגוף – ראש העיר הראשון של תל אביב ומוזיאון תולדות ההגנה. בקצה השדרה נמצאת רחבת האמנויות שידועה גם כרחבת הבימה שסביבה לא רק התיאטרון הלאומי אלא גם היכל התרבות, ביתן הלנה רובינשטיין וגן יעקב. הרחבה שעברה בשנים האחרונות שדרוג רציני כוללת ספסלים ופינות ישיבה, לוחות משחק וגינת פרחים ועצים עם מוסיקה קלאסית המתנגנת לאורך היום כולו.

 

דיזינגוף סנטר – הרוח החדשה והמתחדשת

ישנן אטרקציות בתל אביב שאולי ידועות יותר או מרכזיות יותר – כמו שכונת הטמפלרים המשומרת, שרונה מרקט או פארק הירקון שמהווה מוקד משיכה לכל חובב טבע וספורט עירוני בעיר אבל אין אטרקציות בתל אביב שמגלמות את רוח העיר באופן שמגולם על ידי דיזינגוף סנטר. אל תתבלבלו, לא מדובר בעוד קניון מסחרי סתמי – למרות שיש בו את כל מה שתמצאו במרכז קניות שכזה – שלל חנויות ומותגים, בתי קפה ומסעדות. דיזינגוף סנטר מחביא תפיסת עולם שונה – רוח צעירה וחדשנות, ערכים ושימור, פתיחות וקבלה. על גג דיזינגוף סנטר קיים המרכז לקיימות עירונית: חממה לגידול ירקות בשיטה הידרופונית, מרכז לדבוראות ביו-דינמית, גינה מושכת פרפרים ועוד מיזמים לקיימות עירונית. בסנטר תומכים בהעסקה ישירה וטיפוח קהילות מקומיות ופועלים להתייעלות אנרגטית והפיכת המרכז לירוק. בקניון עצמו מתקיימות פעילות רבות לקהל – הרצאות וסדנאות, קורסים בעלות מינימאלית, ואירועים שונים כמו מפגשי כלבים או מבוך אימים. ויש אפילו אפליקציה מיוחדת שתעזור לכם לא ללכת לאיבוד ברחבי הסנטר!

 

לכל המלונות בתל אביב מבית רשת דן >>

שכונת נוה צדק

סיור במתחם התחנה ושכונת נוה צדק

שכונת נוה צדק היא השכונה היהודית הראשונה שנבנתה מחוץ לחומות יפו בשנת 1887. בשכונה גרו ופעלו אנשי רוח כגון: עגנון, ברנר, בארון, גוטמן, אז"ר ואחרים ולצד בתי הספר הראשונים שלימדו בעברית הוו את התשתית לבנייתה של התרבות והזהות היהודית החדשה בא"י. בתי אבן עם גגות רעפים אדומים הקנו לנוה צדק את השם "פאריז הקטנה" והיו המאיץ החשוב ביותר להקמתה של העיר ת"א שחלק ממייסדיה באו מנוה צדק.   

 

נתחיל את סיורינו בכיכר השעון ביפו אנו ממליצים לגשת למאפיית אבולעפיה יפת 7  ולבחור לכם מתוך המבחר הגדול של המאפיה המפורסמת מאז 1879 ! כאן פעלה הכיכר המרכזית של העיר יפו במרכזה מגדל שעון בניין ה "סראיה אל עתיקה". ששמש כבית העירייה והממשל התורכי. וממול  מתחם המחנה הצבאי והמשטרה התורכית "הקישלה" שהפך למלון פאר. נפנה שמאלה ונלך לאורך הים על הטיילת נתקדם בכוון צפון נחלוף ע"פ "בית גידי" הוא מוזיאון האצ"ל בתש"ח . ונפנה ימינה לכוון מזרח נחצה את הכביש ונכנס אל "מתחם התחנה" . מכאן יצאה הרכבת הראשונה בא"י שחיברה בין יפו וירושלים ב 1892. במתחם קרונות עתקים הוילה של משפחת וילנד הטמפלרית ומפעל חומרי הבניין שלהם . נצא ממתחם ונחצה את הגינה לתוך רחוב שבזי.  שבזי הוא הרחוב הראשי המחבר בין כל השכונות היהודיות שהוקמו כאן. כיום הפך הרחוב לרחוב סוהו מובהק עמוס בבוטיקים חניות גלריות ומסעדות לכל אורכו. נפנה לרחוב חברת ש"ס ליד בית הקפה 'סוזנה'. ברחוב פועל עד היום אחד מבתי הכנסת העתיקים של השכונה.  

 

נפנה שמאלה ל 'חברת שס'  ומשם ימינה לרחוב עין יעקב . הבית ברחוב עין יעקב 14 שמש כבית הספר הראשון של השכונה . נכנס במעבר הארוך אל החצר הפנימית. בחצר שרידי בור מים. כיתות בית הספר היו בקומה התחתונה ובקומה השנייה התגוררו המורים ובני משפחותיהם. כעת נצא דרך השער הפונה לרחוב שלוש נפנה ימינה ונתקדם עד לרחוב שבזי שם נפנה שוב ימינה וכעבור 100 מטרים נפנה שמאלה ונגיע אל "למרכז סוזאן דלל למחול ולתיאטרון" . ברחבה הגדולה ניצבים המבנים של שני בתי הספר הנודעים של השכונה: "אליאנס" לבנים. ובית ספר "חובבי ציון" לבנות בשנות ה80 שופץ המקום והפך למרכז למחול ותיאטרון בו פועלות להקות המחול בת שבע וענבל.

 

שימו לב לקיר האריחים הצבעוניים שנמצא בשולי הרחבה . הקיר אותו יצר המעצב דוד טרטקובר אשר  מספר את תולדותיה של שכונת נוה צדק ומציג את מייסדיה שמעון רוקח, ואהרון שלוש. נכנס לסמטת יחיאלי ונפנה ימינהלרחוב שלוש משמאל ניתן לראות את תחילתו של רחוב שטיין ובמעלה רחוב שלוש את תחילתו של רחוב רוקח. שלושת הרחובות הללו הם שכונת נוה צדק המקורית אשר נבנתה עבור 48 . בהמשך מעבר לשער הברזל בחומה נוכל לראות את בית משפחת שלוש. המשפחה שהגיעה ממרוקו התיישבה ביפו ואהרון שלו הפך למנהיג הקהילה המזרחית בעיר.

 

סמוך לבית המשפחה  עומד בית הכנסת שלוש . בארון הקודש תוכלו למצוא את ספר התורה העתיק ביותר הקיים בת"א אותו הביאו בני המשפחה איתם ארצה. נמשיך ללכת על רחוב שלוש ונעמוד על הגשר המשקיף על תוואי מסילת הרכבת. מן הגשר ניתן לראות את פארק המסילה הנמתח ממתחם התחנה ליד חוף הים במערב ועד לרחוב הרצל במזרח . ואת בתיה העתיקים של שכונת ולהלה  הטמפלרית. נרד מן הגשר ונחזור לרחוב שלוש בפינת הרחוב נפנה ימינה לרחוב רוקח , כאן עומד בית משפחת אבולעפיה שהיו. נתקדם ברחוב רוקח לכוון מזרח ונעצור סמוך למוזיאון  ע"ש  נחום גוטמן. זהו מוזיאון קטן המנציח את פעילותו האומנותית של הציר. בבית גם הסופרים דבורה בארון יחד עם בעלה יוסף אהרונוביץ וגם הסופר הנודע יוסף חיים ברנר שנרצח בפרעות תרפ"א כאן פרסמו וערכו יחדיו את העיתון העברי "הפועל הצעיר".

 

בקצה רחוב רוקח עומד ביתו של  שמעון רוקח. הבית הפך עם השנים למוזיאון קטן ויפיפה המספר את קורותיהן של המשפחה ושל השכונה, אשר שמעון רוקח ייסד יחד עם אהרון שלוש. נצא כעת מרחוב רוקח ונפנה שמאלה אל רחוב פינס . נעצור בפינת פינס ורחוב לילנבלום כאן עומדים עדיין "הבתים התאומים" של משפחת שלוש . אך גולת הכותרת של פינה קטנה זו בשכונה היא המבנה של קולנוע עדן הידוע.

הראשון בארץ שהחל לפעול ב1913 בחזית המבנה מעברו השני של הכביש עומד קיוסק אשר שמש את באי הקולנוע. הקיוסק התפרסם בשל צילומי הסרט "אסקמו לימון" שנערכו ברחוב.

נמשיך ללכת ברחוב משמאל בית הכנסת העדני  "קול יהודה "  בקומתו הראשונה פועל 'בית מורשת יהודי עדן' ליד בית הכנסת פעל במשך שנים בית הספר תחכמוני. כיום פועלת כאן אולפנית.

ליד בית הספר עומד מבנה יפיפה זהו מלון אלקונין (צנטרל) שהוקם ב 1913  והיה הראשון בת"א כולה. את תקנות בריאות המחמירות קבע הרופא  של העיר ת"א הד"ר חיים חיסין שקבע כי "על כל חמישה חדרים, או עשרה אנשים צריך להיות בית כיסא" . בין דיירי המלון היה גם המלך עבדאללה ומספרים כי המלך ניהל פרשיית אהבים עם הבת של בעלי המלון. כעת נפנה שמאלה לתוך רחוב יהושוע התלמי ולאחר 100 מטרים נפנה ימינה לשדרות רוטשילד . כאן ממש כאן נולדה העיר תל אביב ב 1909 אבל זה כבר סיפור אחר.

 

הבימה

סיור מכיכר הבימה – לכיכר השוק כרם התימנים ושוק הכרמל

אנו יוצאים היום לטייל בליבה הסואן של העיר תל אביב. זהו ה "סיור האורבני הקלאסי " של העיר המשלב היסטוריה , חוויה אורבנית מרגשת בלב הכרך ההומה,  ביקור בשוק "הכרמל " המפורסם ובסמטאות כרם התימנים וסיום מושלם על טיילת  הים של תל אביב.  

נתחיל את סיורינו ב"כיכר התזמורת"  הידועה בשם כיכר הבימה.

בעבר הייתה הכיכר חלק מאדמות של חווה טמפלרית אח"כ הפכה לגינת לימוד לבתי הספר ולבסוף לחניון ששמש את היכל התרבות והבימה. ב2017 קיבלה הכיכר מראה חדש לאחר שיפוץ ושיקום בתכנונו של הפסל והמעצב דני קרוון.  מצדה האחד של הכיכר עומד בניין היכל התרבות ומצדה השני בית הבימה.  גן יעקב הוקם על גבעה, בין בית הבימה והיכל התרבות. במקור תוכנן להקים על גבעה זאת את מוזיאון תל אביב ועל כן נבנה בית הלנה רובינשטיין בסמוך לה. אולם, על מנת לשמר את עצי השקמה העתיקים הוחלט לבנות את מוזיאון תל אביב במקום אחר.

מחזית בניין הבימה נפנה ורד לאורך שדרת בן ציון לכוון רחוב המלך גורג' שם נפנה שמאלה . הבניין הגבוהה ברחוב הוא בית זבוטינסקי העומד בפינת רחוב שבע השקמים , הרחוב נקרא כך על שם עצי השקמה העתקים העומדים במרכז הרחוב על התוואי של הדרך העתיקה שעברה כאן.  בקומת הקרקע של המבנה , המשמש כיום כמטה של תנועת החרות, פועל מוזיאון האצ"ל .

 נחלוף בצילם של עצי השקמה וראה את גן מאיר הפרוס לימיננו. גן מאיר (דיזנגוף) היה הגן העירוני הראשון  בעיר תל אביב ונחנך  ב1944 . ממולץ להכנס לסיבוב קצר בין שבילי הגן תמצאו בו בריכה אקולוגית יפיפיה , גן שעשועים גדול, מתקני כושר ופעילות ספורט . בגן פועל גם המרכז העירוני לקהילה הגאה בתל אביב ובסמוך לו ניצבת  האנדרטה לזכרם של בני קהילות הלהט"בים שנרצחו בשואה.  

נצא מן הגן נמשיך ללכת על רחוב קינג ג'ורג' בכוון מערב ונכנס שמאלה אל תוך רחוב סימטא פלונית הסימטה היא חלק משכונה זעירה שהוקמה במקום זה בתחילת שנות ה 20 ע"י יזם יהודי בשם אברהם גייצל שפירא . נכנס כעת אל תוך הסמטה דרך שני האובלסיקים מאבן הניצבים בפתחה . בקצה הסמטה עומד ביתו האקלקטי של  שפירא ורעייתו סוניה . בחזיתו של הבית ניצב  פסל גדול של אריה אבן ויש האומרים ששפירא הציב פסל זה כדי לשמור על רעייתו היפה.

נצא מן הסמטה ונחצה את הכביש היישר אל תוך שוק בצלאל  השוק הוקם בשנות ה-20 והוא מפורסם בעיקר בזכות עודפים של מותגי יוקרה במחירים נמוכים, שניתן להשיג במקום. מומלץ להקדיש קצת זמן לחיטוט בחניות השונות עם טיפה סבלנות אפשר לצאת מכאן עם מציאות .

נחזור לרח קינג ג'ורג' ונגיע לצומת הרחובות המוכר והסואן ביותר בעיר תל אביב הידוע בשם "כיכר מגן דוד"

השם ניתן לה מכיוון שממנה יוצאים ששה רחובות שהם כמספר צלעותיו של מגן דוד.  הכיכר נחשבת למקום העמוס ביותר בעיר ומהווה מוקד משיכה לתיירים ומבקרים רבים . אל תפספסו את האטרקציה של החלפת הרמזור או אז חוצים מאות אנשים מכל כווני הצומת בבת אחת את הרחוב . את עיקר פרסומה ההיסטורי קיבלה הכיכר בחגיגות הכ"ט בנובמבר 1947 שנערכו בה הבניינים מסביבה שהם דוגמה למפגש בין האדריכלות האקלקטית לאדריכלות הבינלאומית (הבאוהאוס) .

 

בשנים האחרונות הפכה הכיכר במה לזמרי רחוב , הבולטת מבניהן היא מרי אלוני המגיעה לשיר בכיכר  בימי שישי והפכה זה מכבר לאטרקציה קבועה . בימי שלישי ושישי פועל יריד האמנים במדרחוב נחלת בנימין  היריד הינו הגדול והוותיק מסוגו בישראל והוא מבין היפים והמוערכים בעולם. היריד על מאות דוכניו קיים מאז שנת 1988  ופועל לאורך כל השנה.

נכנס כעת אל תוך הרחוב הראשי של שוק הכרמל הוא רחוב הכרמל. שוק הכרמל (במלעיל) הוא השוק המרכזי בעיר והגדול והידוע ביותר בגוש דן. הוא נחנך רשמית ב-1920 אך עם השנים גדל והתפשט מצד אחד למדרחוב נחלת בנימין ומן הצד השני לשכונת כרם התימנים הגובלת לו מצפון . ברחוב גדרה, למשל, אפשר למצוא חנויות מזון ומסעדות רבות; עם הזמן  גם היא הפכה השכונה  המנומנמת שקמה עוד לפני יסודה של ת"א כפרבר יהודי של יפו, לחלק מההפניג הגדול של השוק בעיקר בתחום הקולינרי. מסעדות רבות נפתחו בשכונה ושולחנותיהן פזורים בסמטאות הצרות ויוצרים אווירה וחוויה ייחודית מאוד .   ביקור באחת מן המסעדות במקום , רובן מגישות אוכל תימני אוטנטי ומנוהלות ע"י יושבי השכונה,  ממולץ ביותר.  הרשו לעצמכם לשוטט בשוק לחוות להתרגש ובעיקר לטעום משפע החניות, המסעדות, המזנונים והדוכנים הקיימים בו  בשנים האחרונות הובר השוק מהפכה הדומה למהפכה שעבר שוק מחנה יהודה והפך משוק ירקות מזדקן לשוק מודרני תיירותי ותוסס.

היציאה מן השוק תוביל אתכם הישר לתוך חניון השוק  וגן הכובשים  אשר במרכזו עומדת האנדרטה לזכר מגני ת"א וכובשי יפו . חצו את הגן לכוון הים ליד מסגד חסן בק היפיפה ותגיעו לטיילת המפורסמת של העיר . רצועת החוף של ת"א נמתחת לאורך 14 קילומטרים ונמתחת מהרצליה בצפון עד לבת ים בדרום.  הטיילת עברה בשנים האחרונות שידרוג ומציעה כיום דקים ארוכים מעץ  היוצרים פינות ישיבה מוצלות ממש על קו החול.

הנכם מוזמנים לטייל לאורכה של הטיילת לעצור באחד מבתי הקפה או המסעדות המשקיפות אל הים או לשכור לכם כיסא נוח ושמשיה להתרווח על החול החם ולסיים את היום  אל מול שקיעה בים התיכון.

reef

אטרקציות בהרצליה ליד דן אכדיה

יש שפע אטרקציות בהרצליה המתאימות לכל גיל, גם לילדים קטנים, ומבחר אטרקציות לזוגות הרומנטיים. אם אתם מתכננים נופש בהרצליה, תוכלו לבלות באטרקציות המומלצות וליהנות מחופשה מושלמת וחווייתית מבלי לצאת מהעיר. נפרט כאן על כמה אטרקציות בהרצליה, בסביבת מלון דן אכדיה.

 

דן אכדיה הוא אחד ממלונות הדגל של רשת מלונות דן. המלון ממוקם במרחק הליכה מחוף הים בהרצליה פיתוח, מהמרינה המפורסמת והיפה וממרכז העסקים וההייטק. מלון דן אכדיה מציע מיקום מרכזי, נוף מרהיב של מרחבי הים הכחול, חדרים מרווחים, מתחם ספא אקסקלוסיבי ומפנק, אווירה יוקרתית, תפריט עשיר ומגוון וחוויית אירוח אישית בסטנדרט הגבוה ביותר. 

 

המלון היוקרתי מתאים לאנשי עסקים מהארץ ומחו"ל, לתיירים ולנופשים מקומיים. המלון ידידותי לילדים ויש בו חדרי משפחה, מועדון דנילנד, בריכת שחייה גדולה ומתקנים נוספים. נוסף על המרינה בהרצליה, ישנן אטרקציות נוספות ומסעדות ששווה להכיר.

 

אטרקציות מומלצות ליד דן אכדיה הרצליה

 

מועדון גלישה הריף – ריף הרצליה הוא מועדון גלישה וצלילה הממוקם במלון דן אכדיה. מועדון הגלישה והצלילה נחשב לאחד מהוותיקים בישראל, המקום מציע שפע פעילויות כמו שיעורי סאפ, גלישה וקיאקים, השכרת ציוד, מועדון צלילה המציע בין היתר קורסים וצלילות הכרות, וניתן לערוך במקום אירועים המתקיימים על החוף הנקי.

 

מגרשי טניס בסמוך למלון – במתחם של מלון דן אכדיה בהרצליה יש מרכז טניס מתקדם וייחודי מסוגו בארץ. מועדון סטיל טניס ממוקם לשפת חוף הים ומציע מגוון פעילויות ספורטיביות ומבחר מגרשים המתאימים לשחקני טניס חובבים או מקצועיים. בנוסף מועדון הטניס מציע מגרשי פאדל ואתם יכולים להכיר את ענף הספורט הפופולרי המשלב ענפי ספורט שונים כמו טניס, מטקות וסקווש.

 

לאכול בסביבת דן אכדיה הרצליה

 

מסעדת ים 7 – מסעדת דגים ופירות ים השוכנת בטיילת דן אכדיה, במרחק נגיעה מהמים ומול נוף עוצר נשימה של מרחבי הים. מסעדת ים 7 בבעלותו של המסעדן דני איתן, אודי גזית ושחף כץ מציעה תפריט ים תיכוני עם נגיעות ממטבחי המזרח הרחוק. המסעדה מציעה בילוי איכותי באווירת חופש נינוחה וחוויה קולינרית ייחודית ומרגשת לכל חובבי האוכל והחיים הטובים.

 

אורחי דן אכדיה יכולים לבלות במסעדה המעולה וליהנות מארוחות בוקר עשירות המוגשות בסופי שבוע ובחגים, מארוחות עסקיות בשעות הצהריים ומתפריט עשיר ומושקע של ארוחות ערב, החל משעת השקיעה.

 

ים בר – אורחי דן אכדיה מוזמנים לבילוי חווייתי ורומנטי ב"ים בר", בר קיץ ידוע הפועל כבר למעלה מ-20 שנה. ים בר משקיף על הטיילת המפורסמת ועל חוף אכדיה המטופח והנקי. הבר הוותיק נחשב למקום בילוי מועדף בקרב תיירים, אנשי עסקים, תושבי הרצליה והסביבה ועוד.

 

האווירה בים בר שמחה, צעירה וססגונית, כל בילוי במקום הוא חגיגה לגוף ולנפש עם שמש, מרחבים כחולים, מוסיקה טובה, אלכוהול משובח ותפריט מנצח. המומחים של רשת מלונות דן ממליצים לנופשים במלון דן אכדיה לבלות בים בר בשעות אחר הצהריים וליהנות מדרינקים מעולים מול שקיעה רומנטית ובאווירה שמחה ומדליקה במיוחד.

 

אנחנו, ברשת מלונות דן, מזמינים אתכם לחופשה חווייתית ואיכותית במלון דן אכדיה. במהלך החופשה כדאי לכם לצעוד לאורכה של טיילת החוף, לבלות במסעדות המלון ובמסעדות הנמצאות בסביבתו, ומומלץ לבלות בבריכה ובחוף הים, לבקר במרינה היפהפייה ולבלות בברים לאורך החוף.

מרחק משדה התעופה למלון
Shuttle Icon
מרחק מהשדה למלונות

אנו ממליצים לקחת מונית מהשדה אל המלונות.

מרחק:

דן תל אביב - 26 ק"מ

דן פנורמה תל אביב - 24 ק"מ

מלון לינק - 26 ק"מ

דן אכדיה הרצליה - 37 ק"מ

כמו כן, אוטובוסים ותחבורה ציבורית זמינים.