חוויה קולינרית עכשווית בדן אכדיה

דן אכדיה שומר על רף קולינרי גבוה, כיאה לסטנדרטים הגבוהים של בית המלון. מנות המסעדה משלבות בין אלגנטיות, טכניקות בישול מודרניות וחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר אותם אפשר למצוא.

נסו את המנות המפורסמות שלנו

תמונה של קינוח תמונה של סלט תמונה של ארוחת גורמה

test

השף

  • תמונת השף
  • תמונת אוכל
  • תמונת אוכל
  • תמונת אוכל

גולן ישראלי השף הראשי של מלון דן אכדיה הרצליה.
נולד במושב כפר הס.
בהיותו בן 28 מונה להיות שף ראשי במלון 5 כוכבים בת"א ובכך היה לשף הצעיר ביותר שמונה לתפקיד זה.
שף גולן ישראלי מוביל את מלון דן אכדיה להישגים קולינאריים ונחשב לפורץ דרך במחשבה, חדשנות ויצירתיות בכל הנוגע לטעמי המטבח במלון.

 

למתכון קדירת עוף, פוזילי וירקות - לחץ

אכד בר יין

  • תמונה של בר היין אכד

בר המלון עבר תהליך חידוש וריענון, תוך שימור עיצובו היחודי, והפך לבר יין אשר מציע מבחר יינות ישראלים לצד תפריט של מנות שהותאמו כליווי ליין.
תפריט הבר כולל גם תזקיקים וכהילים העשויים על טהרת הענבים (ברנדי, קוניאק, גראפה וכו').
אורחינו יהנו מהדור החדש של הכהילים המיוצרים על ידי מזקקות בוטיק ישראליות וזוכים לתשבוחות רבות בארץ ובחו"ל. 

בית הקפה בלובי

  • תמונה של הלובי
  • תמונה של הלובי

בית קפה חדש ומודרני, עם גינה המשקיפה לבריכת המלון והים. התפריט החלבי המגוון של בית הקפה כולל סלטים, כריכים, פיצות, פסטות, מאפים מתוקים ומלוחים, שתייה קרה וחמה ועוד. בית הקפה מגיש בנוסף משקאות חריפים ממותגי יוקרה, בירות מהחבית ומבחר טאפסים.

לתפריט חדש ומעודכן לחצו כאן

מזנון הבריכה

  • תמונה של אבטיח ליד המלון

מסעדה בשירות עצמי המציעה תפריט מגוון הכולל סלטים ובשרים מהגריל.

שעות פתיחה בעונת הקיץ:
בר – בין 10:00 ל-18:00
מזנון – בין 12:00 ל-16:00