ריזורט דן אכדיה שומר על רף קולינרי גבוה, כיאה לסטנדרטים הגבוהים של בית המלון. מנות המסעדה משלבות בין אלגנטיות, טכניקות בישול מודרניות וחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר אותם אפשר למצוא.
השף
גולן ישראלי השף הראשי של מלון דן אכדיה הרצליה.
נולד במושב כפר הס.
בהיותו בן 28 מונה להיות שף ראשי במלון 5 כוכבים בת"א ובכך היה לשף הצעיר ביותר שמונה לתפקיד זה.
שף גולן ישראלי מוביל את מלון דן אכדיה להישגים קולינאריים ונחשב לפורץ דרך במחשבה, חדשנות ויצירתיות בכל הנוגע לטעמי המטבח במלון.
למתכון קדירת עוף, פוזילי וירקות - לחץ
מסעדת קסטל
מסעדת הלובי קסטל, עם גינה המשקיפה לבריכת המלון והים. התפריט המגוון כולל סלטים, כריכים, פיצות, פסטות, מאפים מתוקים ומלוחים, שתייה קרה וחמה ועוד. במסעדה מגישים בנוסף משקאות חריפים ממותגי יוקרה, בירות מהחבית ומבחר טאפסים.
נונגון בר הבריכה
מסעדת הבריכה הנונגון על שם הגג המעוצב והצבעוני, מגישה תפריט מגוון וטעים במיוחד של מנות קרות וחמות, מאפים מהטאבון, סלטים ובשרים מהגריל.
שעות פתיחה בעונת הקיץ:
בר הבריכה םתוח בין השעות 11:00 ל-18:00
מזנון עם תפריט בשרי פתוח בין השעות 12:00 ל-16:00
בימי שישי תפריט בשרי פתוח בין השעות 12:00 ל17:00