ריזורט דן אכדיה שומר על רף קולינרי גבוה, כיאה לסטנדרטים הגבוהים של בית המלון. מנות המסעדה משלבות בין אלגנטיות, טכניקות בישול מודרניות וחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר אותם אפשר למצוא.
השף
גולן ישראלי השף הראשי של מלון דן אכדיה הרצליה.
נולד במושב כפר הס.
בהיותו בן 28 מונה להיות שף ראשי במלון 5 כוכבים בת"א ובכך היה לשף הצעיר ביותר שמונה לתפקיד זה.
שף גולן ישראלי מוביל את מלון דן אכדיה להישגים קולינאריים ונחשב לפורץ דרך במחשבה, חדשנות ויצירתיות בכל הנוגע לטעמי המטבח במלון.
למתכון קדירת עוף, פוזילי וירקות - לחץ
מסעדת קסטל
מסעדת הלובי קסטל, עם גינה המשקיפה לבריכת המלון והים. התפריט המגוון כולל סלטים, כריכים, פיצות, פסטות, מאפים מתוקים ומלוחים, שתייה קרה וחמה ועוד. במסעדה מגישים בנוסף משקאות חריפים ממותגי יוקרה ובירות מהחבית.
נונגון בר הבריכה
מסעדת הבריכה הנונגון על שם הגג המעוצב והצבעוני, מגישה שתייה קלה ואלכוהול.
שעות פתיחה בעונת הקיץ:
פתוח בין השעות 10:00 ל-18:00
בימי שישי ושבת תפריט בשרי פתוח בין השעות 13:00 ל16:00
Dining Room
מסעדת Dining Room מציעה חוויה קולינרית יוצאת דופן עם תפריט מגוון ועשיר ונוף עוצר נשימה.
תפריט הבוקר שלנו כולל מנות טריות ומגוונות ובשעות הערב, המסעדה מציעה תפריט ערב יוקרתי עם מנות מוקפדות וטעימות המוכנות מחומרי גלם איכותיים.