דן אכדיה שומר על רף קולינרי גבוה, כיאה לסטנדרטים הגבוהים של בית המלון. מנות המסעדה משלבות בין אלגנטיות, טכניקות בישול מודרניות וחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר אותם אפשר למצוא.
test
השף
גולן ישראלי השף הראשי של מלון דן אכדיה הרצליה.
נולד במושב כפר הס.
בהיותו בן 28 מונה להיות שף ראשי במלון 5 כוכבים בת"א ובכך היה לשף הצעיר ביותר שמונה לתפקיד זה.
שף גולן ישראלי מוביל את מלון דן אכדיה להישגים קולינאריים ונחשב לפורץ דרך במחשבה, חדשנות ויצירתיות בכל הנוגע לטעמי המטבח במלון.
למתכון קדירת עוף, פוזילי וירקות - לחץ
אכד בר יין
בר המלון עבר תהליך חידוש וריענון, תוך שימור עיצובו היחודי, והפך לבר יין אשר מציע מבחר יינות ישראלים לצד תפריט של מנות שהותאמו כליווי ליין.
תפריט הבר כולל גם תזקיקים וכהילים העשויים על טהרת הענבים (ברנדי, קוניאק, גראפה וכו').
אורחינו יהנו מהדור החדש של הכהילים המיוצרים על ידי מזקקות בוטיק ישראליות וזוכים לתשבוחות רבות בארץ ובחו"ל.
הבר סגור עד להודעה חדשה
בית הקפה בלובי
בית קפה חדש ומודרני, עם גינה המשקיפה לבריכת המלון והים. התפריט החלבי המגוון של בית הקפה כולל סלטים, כריכים, פיצות, פסטות, מאפים מתוקים ומלוחים, שתייה קרה וחמה ועוד. בית הקפה מגיש בנוסף משקאות חריפים ממותגי יוקרה, בירות מהחבית ומבחר טאפסים.
לתפריט חדש ומעודכן לחצו כאן
מזנון הבריכה
מסעדה בשירות עצמי המציעה תפריט מגוון הכולל סלטים ובשרים מהגריל.
שעות פתיחה בעונת הקיץ:
בר – בין 10:00 ל-18:00
מזנון – בין 12:30 ל-16:30