ריזורט דן אכדיה שומר על רף קולינרי גבוה, כיאה לסטנדרטים הגבוהים של בית המלון. מנות המסעדה משלבות בין אלגנטיות, טכניקות בישול מודרניות וחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר אותם אפשר למצוא.
השף
גולן ישראלי הינו השף הראשי של מלון דן אכדיה הרצליה.
נולד במושב כפר הס.
בהיותו בן 28 מונה להיות שף ראשי במלון 5 כוכבים בתל אביב ובכך היה לשף הצעיר ביותר בתפקיד זה.
שף גולן ישראלי מוביל את מלון דן אכדיה להישגים קולינאריים ונחשב לפורץ דרך במחשבה, חדשנות ויצירתיות בכל הנוגע לטעמי המטבח במלון.
Dining Room
מסעדת Dining Room מציעה חוויה קולינרית יוצאת דופן עם תפריט מגוון ועשיר ונוף עוצר נשימה.
תפריט הבוקר שלנו כולל מנות טריות ומגוונות ובשעות הערב, המסעדה מציעה תפריט ערב יוקרתי עם מנות מוקפדות וטעימות המוכנות מחומרי גלם איכותיים.
שעות ארוחת הבוקר: ראשון - שבת - 07:00-10:30
שעות ארוחת הערב: ראשון - שבת - 19:00-21:00
נונגון בר הבריכה
בר הבריכה החדש נונאגון מציע מגוון רחב של משקאות מרעננים – החל מבירות צוננות ומשקאות אלכוהוליים משובחים, דרך מבחר עשיר של משקאות קלים וארטיקים מפנקים. בנוסף, תמצאו אצלנו חטיפים מלוחים ומתוקים, וכן מגוון מוצרי מדף שימושיים כגון קרם הגנה, גלגלי ים, ומוצרים יפהפיים של מותג סטורי.
שעות פתיחה:
מדי יום בין השעות 10:00-18:00
תפריט בשרי מוגש בימים א’ עד שבת בין השעות 12:00-16:00
מסעדת קסטל
מסעדת הלובי קסטל, עם גינה המשקיפה לבריכת הריזורט והים. התפריט החלבי המגוון כולל סלטים, פיצות, פסטות, מאפים מתוקים ומלוחים, שתייה קרה וחמה ועוד. במסעדה מגישים בנוסף משקאות חריפים ממותגי יוקרה ובירות מהחבית.
שעות פתיחה:
ימים ראשון - חמישי:
קפה וקונדיטוריה: 22:00 - 10:00
תפריט חלבי מלא: 22:00 - 12:00
שישי עד השעה 17:00
שבת: 22:00 - 12:00 (מנות קרות בלבד)