חוויה קולינרית עכשווית במלון המלך דוד

המסעדות שלנו הן מקור גאווה לרשת מלונות דן, עם מגוון של תפריטים ומנות בלתי נשכחות

test

השף

  • רועי ענתבי

רועי מונה לפני כשנה לשף הראשי של מלון הדגל "המלך דוד" בירושלים.
זאת, לאחר שצבר ניסיון רב הן במסעדות יוקרה ובמלונות מהשורה הראשונה.
רועי הקים ביחד עם שותפיו, את מסעדת "ברטי" הידועה בתל אביב ולאחר מכן שימש כשף הראשי של מלונות "ממילא" ו "ג'אפה".
את תחילת דרכו התחיל כסגנו של השף מאיר אדוני במסעדת היוקרה התל אביבית "כתית".
בעבודתו הקולינארית משלב רועי ענתבי בין המטבח הים תיכוני המקורי ובין המטבח המודרני בן זמננו. הכל תוך הקפדה על רמת איכות גבוהה, יצירתיות, חדשנות ושימוש במרכיבים מקומיים.

מסעדת גן המלך

  • תמונה של מסעדת גן המלך
  • תמונה של מסעדת גן המלך

מול נוף פנורמי מרהיב של ירושלים והעיר העתיקה, על טרסה מהודרת מעל גני המלון או באולם הפנימי המסוגנן, החוויה רק מתחילה.

שף המלון, רוי ענתבי, מנצח על מסעדה מושלמת לתחילה או לסוף היום, המגישה תפריט חלבי עשיר.

שעות פתיחה:

ימים א-ה 22:30 - 12:30

יום שישי 17:00 - 12:00

יום שבת  22:30 - 17:00
 

בר היין

  • תמונה של אוריינטל בר
  • תמונה של אוריינטל בר
  • תמונה של חדר היין

יין בישראל היה תמיד חלק בלתי נפרד מהתרבות. עדויות שונות מספרות לנו כי כאן יוצרו היינות הקדומים ביותר ששמם נודע למרחקים.
כמו אז, גם היום נטועים כרמים בכל הארץ, ולכל אזור אופי משלו המשקף את תנאי הגידול המקומיים. תפריט היין שלנו מנסה לשקף את ההבדלים הללו ולהציע מגוון רחב של סגנונות וטעמים.
אנחנו מעדכנים את תפריט היין שלנו על מנת לייצג את המתרחש עכשיו בתעשייה. פתוח כל יום בין השעות: 17:00 ל-23:00

מזנון בריכת השחייה

  • תמונה של מזנון בריכת השחייה

אחרי שחייה מרעננת, הרשו לעצמכם להתפנק עם חטיף או ארוחה קלה במזנון בריכת השחייה – וחיטפו עוד כמה רגעים של שלווה מול הגנים היפהפיים

פתוח כל יום משעה 9:00 בבוקר – 18:00 בערב (הגשת מזון עד השעה 17:00)

בעונת הקיץ בלבד

  • La regance wine room picture
  • Dessert picture
  • Fish picture
  • Liver pictue
  • La regance resturant picture
  • La regance resturant picture