חוויה קולינרית עכשווית בדן כרמל

במלון מגוון אפשרויות קולינריות, החל ממטבח החלבי של מנות ראשונות בטרקלין הלובי ועד מנות בשר ודגים עיקריות במסעדת פאלאצ'י. 

test

השף

  • דניאל פוגל

שף דניאל פוגל, 32. בוגר מכללת הדסה בירושלים.

על אף גילו הצעיר הספיק דניאל לצבור ניסיון של מעל לעשור במסעדות ובמטבחים מקצועיים ונחשבים בעולם. הוא עבד במסעדת Lapalta של השפית Isa Mazzocci, שנבחרה לשפית הטובה ביותר באיטליה ושיתף פעולה עם השף הספרדי בעל כוכב המישלן, Andreu Genestra.

לצד פרויקטים שעשה במלונות יוקרה בכל אירופה, הוא עבד גם כסו שף במלון דן תל- אביב וסו שף במסעדת הרברט סמואל.

בתפיסתו הקולינרית הוא מכין מנות מינימליסטיות עם דגש על חומרי גלם טריים ברמה גבוהה ומקפיד על תוצרים מקומיים שמגיעים למסעדה מידי יום.

פאלאצ'י - בר ומסעדה

  • תמונה של פאלאצ'י - בר ומסעדה

המסעדה מציעה חוויה גסטרונומית אלגנטית וייחודית, עם מבחר מנות לכל חיך וטעם. עם מנות ראשונות יצירתיות, מנות עם קריצה אסיאתית, או מבחר מנות גריל, בפאלאצ׳י ההנאה שלכם מובטחת. תפריט הבר מוגש במחירים נוחים וכולל תפריט יינות ישראלים עדכני ומבחר קוקטיילים יצירתי.

שעות פתיחה: ימים ראשון עד חמישי, משעה 19:00 ועד 22:00

קפה הלובי

  • תמונה של קפה לובי

בגני המלון ובאולם הפנימי המסוגנן, תוכלו להינות ממסעדת הלובי, עם תפריט חלבי ים-תיכוני. שף המלון יצר תפריט המשקף את המגוון הקולינרי המקומי, ומבוסס על חומרי הגלם הטריים האיכותיים ביותר. מסעדת הלובי תתאים למחפשים ליהנות מקפה ועוגה איכותית, לארוחה קלה או לסעודה מהנה במיוחד. שעות פתיחה: 7 ימים משעה 12:00 ועד 22:00

מזנון לצד הבריכה

  • תמונה של מזנון לצד הבריכה

אחרי שחייה מרעננת, המזנון לצד הבריכה הוא המקום המושלם להירגע, ללגום משקה מרווה או לחטוף ארוחה קלה וליהנות מהנוף הקסום של הגנים היפהפיים

פתוח בכל יום מהשעה 9:00 – רק בעונת הקיץ

גן-דן - חדר אוכל ומזנון בופה

  • תמונה של קינוח

עם נוף רומנטי ושלו המשקיף לבריכת השחייה ולגנים, מסעדת גן-דן מציעה מזנון בופה עשיר ומגוון בארוחות הבוקר, צהריים וערב