אנדרו ג'נסטרה מתארח בפסטיבל – Round Tables

ע"י מגזין דן    בתאריך  12/06/2018

רשת מלונות דן העניקה חסות לפסטיבל הקולינריה Round Tables. השף עובד אלפייה אירח את השף הספרדי אנדרו ג'נסטרה באירוע קולינרי יוצא דופן, שכולו התרחש במלון דן תל אביב

headerfinal

השף אנדרו ג'נסטרה- כוכב תוכניות בישול בטלוויזיה הספרדית (קרדיט: תמוז רחמן)

אירועי קולינריה הם חלק בלתי נפרד מחוויית האירוח במלונות דן. במסגרת שיתוף פעולה עם פסטיבל הקולינריה הבינלאומי  ROUND TABLES המפגיש בין המסעדות והשפים הטובים בעולם לעמיתיהם הישראליים, התארח השף הספרדי עטור כוכב המישלן אנדרו ג’נסטרה במסעדת “הירקון 99”, מסעדת הדגל של מלון דן תל אביב.

 מדובר באירוע קולינרי יוצא דופן:  מסעדת הירקון 99 הכשרה ובעלת המוניטין פעלה הפעם במתכונת פופ-אפ במשך שבוע, והציעה תפריט מיוחד בניצוחו של השף הספרדי ובשיתוף עם שף המלון עובד אלפייה.

לחץ כאן לדילים לתל אביב >>>

השף אנדרו ג’נסטרה הוא כוכב תוכניות בישול בטלוויזיה הספרדית. בבעלותו מסעדה הממוקמת במלון כפרי באי הספרדי מיורקה, במבנה מרשים המוקף בשפע גינות ירק אורגני, גפנים ולולים. שף ג’נסטרה מציג במסעדת הדגל שלו מטבח מקומי ייחודי תוך שילוב מושלם של תרבות, מסורת, יצירתיות, חומרי גלם טריים ואיכות בלתי מתפשרת.

doublefinal

חומרי הגלם ממטבחו של השף עובד אלפייה: דגים, ירקות, ושמן זית (קרדיט: תמוז רחמן)

סצנת הקולינריה התוססת של ספרד זכתה כאן לגרסה כשרה בסיועו של שף עובד אלפייה, השף הוותיק של מסעדת הירקון 99 ומלון דן תל אביב. אלפייה שילב חומרי גלם מקומיים מובחרים, והוסיף נגיעות אישיות שהפכו כל מנה למיוחדת ומפתיעה, תוך הקפדה מלאה על חוקי הכשרות. “הרגשתי לגמרי בבית עם אנדרו”, אומר אלפייה, “המזג והטמפרמנט שלו מזכירים אותנו הישראלים. הוא עשה לי סיבובים בשוק והראה לי את חומרי הגלם שמרכיבים את המטבח שלו: דגים, ירקות, והמון שמן זית. האוכל שלו מאד מרשים וייצוגי.”

חגיגה קולינרית
פסטיבל הקולינריה הבינלאומי Round Tables by American Express מזמין את קהל הפודיז הישראלי לטעום ולחוות מטבחים חדשים ומרהיבים, בעלי שם עולמי.

strip1final

השף עובד אלפייה, מלון דן תל-אביב (קרדיט: תמוז רחמן)

השנה האירוע התקיים תוך דגש על שפים ומסעדות בסגנון ה- Farm to Table, הדור החדש של השפים הנקראים גם “שפים חקלאים” בשל ההיכרות העמוקה שלהם עם גידולים חקלאיים, ליקוטים וחומרי גלם בגידול עצמי.

להנחה נוספת ממחיר ההזמנה הצטרפו חינם למועדון E-dan >>

בהתאם לקונספט הפסטיבל, כל מסעדה בינלאומית שולחת את השף הראשי וצוותו, לבשל שבוע במטבח של מסעדה מובילה יחד עם השף המקומי. בכל מסעדה מארחת מוגש תפריט טעימות, המציג את מנות הדגל של המסעדה האורחת, בשילוב טעמים וחומרי גלם מקומיים בתיבול השף המקומי. התוצאה היא שואו קולינרי מרהיב שמציג מפגשים תרבותיים מרתקים.

רשת מלונות דן המעניקה את חסותה לפסטיבל זאת השנה השנייה ברציפות, מארחת את השפים הבינלאומיים המשתתפים בפסטיבל בביקורם בתל אביב ובירושלים.

strip2final

צוות השף בפסטיבל הקולינריה Round Tables (קרדיט: תמוז רחמן)

Twitter

נכתב על ידי  מגזין דן

מגזין דן נחשף למאות אלפי ישראלים ותיירים איכותיים (מעל מיליון לינות בשנה). תוכן המגזין כתוב בשפות עברית ואנגלית ובכך רלוונטי גם לאוכלוסייה מקומית וגם בינלאומית.