תמונת השף

השף

דויד ביטון, השף הראשי של מסעדת לה רג’נס , נולד וגדל בירושלים. בשנת 2003, כשהיה בגיל 21, הוא כבר שימש כשף של מסעדת יוקרה קלאסית. בשמונה השנים האחרונות הוא מוביל את מסעדת לה רג’נס  לפסגות חדשות. דויד מביא אל קדמת הבמה מוצרי מזון מקומיים עונתיים וטריים. התשוקה, הדמיון והיצירתיות שלו, הסקרנות האינסופית והחיפוש המתמיד אחר ידע הם אבני היסוד של יצירת אומנות וירטואוזית המבוצעת להפליא. הבישול של דויד הוא פרזנטציה של מטבח ישראלי עכשווי ייחודי ויוצא דופן. ארוחה במסעדת לה רג'נס היא הזמנה להצטרף אליו למסע קסום ומהנה.